Paardencoaching

Uniek en als enige helemaal exclusief op Ibiza.


Laat je verrassen door de paarden die je meenemen naar een plek waar je al heel lang niet geweest bent. Het vrije en onbezorgde in jezelf (her)ontdekken. Ervaren wat het betekent om écht in "het NU" te zijn, zonder de continue stroom van gedachten. Paarden nemen je gegarandeerd mee naar het gebied waar je rust  en ruimte vindt. En dan ineens, in die ruimte is er ook ruimte voor je diepere gevoelens, oude of onderliggende emoties, die misschien (lang) niet gehoord zijn. Of, verlangens die kristalhelder worden, een zielsmissie, de essentie. Deze ontmoetingen en het pad met paarden leidt je via intuïtie naar meer harmonie en emotionele groei. 


“Mijn ontmoetingen en het bewegen met paarden leverde zeer waardevolle metaforen en associaties op, een intense ervaring met betekenis”.

“‘Direct zag ik een duidelijke spiegel van mechanismen en dagelijks patronen, waardoor ik  de mogelijkheid kreeg mijn eigen handelen eens op een andere wijze te bekijken en te doorvoelen”. 

Paarden gaan graag de dialoog met je aan en vertellen wie je bent, wat je gaven zijn, maar ook welke onderliggende thema's en belemmeringen je nog tegenhouden naar een een volgende stap in je levenspad.
 

Kijk bovenstaande film voor een kijkje in de ervaringen van deelnemers van de Masterclass Ibiza met paardencoaching.

Inividuele Paardencoaching

Waarom paarden?

Paarden hebben wetenschappelijk aangetoond succesvol te zijn op het gebied van EQ. Paarden gaan graag de dialoog met je aan en vertellen je zonder veroordeling wie je bent, welke talenten je hebt, waar je kracht ligt en wat mogelijke belemmeringen zijn…

Het werken met paarden levert waardevolle metaforen en associaties op vanuit het dagelijks leven. Door het bewegen en communiceren met paarden krijg je de mogelijkheid je eigen handelen eens op een andere wijze te bekijken en doorvoelen door de ogen van de ‘ander’. Je krijgt dus meer inzicht in eigen handelen, of het beeld dat je van jezelf hebt, ook het beeld is wat anderen van je hebben.  Een ontmoeting met het paard wordt ervaren als het ontmoeten van een dieper spiritueel bewustzijn in onszelf. 

Tijdens deze reis ontvang je een prachtige individuele sessie hierin doen we o.a. lichaamsgerichtwerk. Daarnaast doen we een groeps sessie "de kracht van de kudde" en "Mindfulness met paarden".

Om te groeien heb je ruimte nodig.

Paarden nemen je mee die ruimte te vinden en ontdekken.